Alle Barut Hotels draaien vanaf dit jaar op eigen groene energie

February 27, 2023

Barut Hotels heeft zijn duurzaamheidsinspanningen naar een hoger niveau getild door in 2023 over te stappen op groene energie voor al zijn hotels. Met deze beslissing onderscheidt de hotelgroep zich als de eerste in het Middellandse Zeegebied in Turkije met groene energie-gecertificeerde hotels. Het bedrijf heeft verschillende projecten in gang gezet als onderdeel van de duurzaamheidsaanpak van We Care All en is toegewijd aan maatschappelijke verantwoordelijkheidsprojecten in onderwijs, cultuur, kunst en sport.

De hotels van Barut, waaronder Lara Barut Collection en Acanthus Cennet Barut Collection, hebben al groene energiecertificaten ontvangen en zullen binnenkort volledig draaien op hun eigen groene energie. In het kader van verdere uitbreiding brengt Bayou Villas, een innovatief villa-concept, 24 privévilla's met 1, 2, 3 of 4 slaapkamers en elk met een eigen tuin en zwembad, naar Antalya. Gasten van Bayou Villas kunnen ook genieten van de faciliteiten van Lara Barut Collection.

Barut Hotels heeft ook verschillende renovaties uitgevoerd in hotels zoals Barut Hemera, Arum Barut Collection en Acanthus Cennet Barut Collection, en verwelkomt het hele jaar door gasten in hotels zoals Lara Barut Collection, Barut Hemera en Acanthus Cennet Barut Collection. Het bedrijf ondersteunt ook de opgravingen in de oude stad Side, waarvan het al jaren de officiële sponsor is, en zal dit jaar de sponsorsteun verdubbelen. De opgravingen in de oude stad zullen nieuwe gebieden onthullen en meer inzicht geven in de geschiedenis van Side.

Barut Hotels zet zich volledig in voor een duurzamere toekomst en biedt zijn gasten een groen verblijf en een onvergetelijke ervaring in de historische regio van Turkije.

foto@BarutHotels