Meet UBI

Meet UBI

UBI (Uniglobe Booking Intelligence) is onze gloednieuwe state-of-the-art reserveringstool voor kleine, middelgrote en internationale bedrijven die hun zakenreizen op een kostenefficiënte en gestroomlijnde manier willen beheren.

Uniglobe Booking Intelligence

 

 

Gigantisch aanbod via één platform

 

Het aanbod via UBI is gigantisch en behoort tot het ruimste op de zakenreismarkt. De perfecte ONE STOP SHOP voor u én uw bedrijf.

 

 

“Gedaan met onnodig tijdverlies tijdens het zoeken, vergelijken en boeken op verschillende websites. Voortaan is alles beschikbaar via één centrale en gebruiksvriendelijke interface.”

 

Intuïtief, gebruiksvriendelijk en flexibel

Via één platform heb je toegang tot een wereldwijd aanbod aan scherpe prijzen. De interface is zeer intuïtief en is minstens zo gebruiksvriendelijk als andere vergelijkbare reiswebsites uit de online consumentenwereld. Los van de beste tarieven houden we bij het tonen van de zoekresultaten ook rekening met andere belangrijke criteria zoals bijvoorbeeld tussenstops, totale reistijd enz. Bij hotels tonen we dan weer een handige overzichtskaart met de verschillende locaties.

Ubi kan volledig ingericht worden op maat van het bedrijf. Denk daarbij aan het integreren van de Travel Policy met bijhorende waarschuwingen waarbij restrictief of indicatief gewerkt kan worden. Of de mogelijkheid tot het inrichten van een (Pre-) Approval Flow zodat niets aan het toeval overgelaten wordt. Daarbovenop biedt Ubi heel wat flexibiliteit. Je hebt keuze uit Direct of Delayed Ticketing en kan een boeking “on hold” zetten op basis van de geldende ticket time limit. Door de Smart Ticketing Technology zullen automatisch bijvoorbeeld 2 one-way vluchten worden voorgesteld indien dat goedkoper blijkt dan een retour.

 

“Alles zelf boeken, of toch nog even je vertrouwde Uniglobe-contactpersoon raadplegen? Met Ubi is het kinderspel!”

 

Toptechnologie met een human touch

Eenvoudige boekingen kan je volledig zelf via het platform afhandelen, maar voor complexere zaken kan je nog steeds aankloppen bij je vertrouwde contactpersoon. En dat is heel gemakkelijk via de geïntegreerde chat-en mailfunctie van Ubi. Zo kan je een reservatie onderling gemakkelijk uitwisselen, finetunen en afwerken. Bovendien geniet je als klant zo ook van een extra kwaliteitscontrole en kan je rekenen op advies.