Evelyne Schwarzbich

 Mail Evelyne

Ellen de Schutter

Mail Ellen

Stephanie Borremans

Mail Stephanie

 

 

 

Yannick Tanghe

Loes Mombaers

Mail Loes

 

 

Celeste Roose

 

Karen Van Meel

Mail Karen

 

Ilse Verheyen

 

 

 

Onze reisexperten staan klaar om u als bedrijf, zakenreiziger of vakantieganger met kennis te ondersteunen bij elke reservering die u maakt en om u de allerbeste dienstverlening en oplossingen aan te bieden tegen de beste tarieven.

 

De specialist in zakenreizen 

E-Travel maakt deel uit van het UNIGLOBE-netwerk, met ruim 35 jaar ervaring en vestigingen in meer dan 60 landen wereldwijd dé specialist in zakenreizen. Als zakenreiziger heeft u dan ook de garantie van een persoonlijke aanpak en dienstverlening gecombineerd met de kracht van een internationale organisatie.

De inspanningen van onze hooggekwalificeerde reisprofessionals zijn erop gericht om uw zakelijke reizen efficiënter, goedkoper en comfortabeler te maken.

 

Uw partner voor vakantiereizen

Ook voor vakantiereizen bent u bij E-Travel aan het juiste adres. We werken graag "a la carte" de vakantie uit die u in gedachten heeft. The Sky is the limit! Check ook ons uitgebreid en gevarieerd aanbod op vlak van cruises. Een ding is zeker: uw boeking is bij ons in veilige handen. Snel, efficiënt en tegen de beste tarieven.

 

Incentives & Groups & Congressen

UNIGLOBE E-Travel heeft een ruime ervaring in het uitwerken, organiseren en begeleiden van incentive reizen. Vraag naar onze mogelijkheden! Onze specialisten helpen u met plezier verder en werken een voorstel op maat voor u uit, rekening houdend met uw specifieke wensen.  

 

Neem contact met ons op:


Bijzondere voorwaarden UNIGLOBE E-Travel