Brussels Airlines Hervat Vluchten naar Fuerteventura met de A320neo

May 17, 2024

Brussels Airlines hervat komend winterseizoen de lijndienst tussen Brussel en Fuerteventura, die vanwege de coronacrisis gestaakt was. Op zondag 27 oktober vindt de eerste vlucht plaats. De Belgische luchtvaartmaatschappij zal wekelijks op deze route vliegen met een gloednieuwe Airbus A320neo. Het toestel vertrekt elke zondag om 06:30 uur uit Brussel, en de terugvlucht uit Fuerteventura vindt dezelfde dag om 11:05 uur lokale tijd plaats.

De Airbus A320neo, onderdeel van de succesvolle A320-familie, biedt aanzienlijke verbeteringen in brandstofefficiëntie en milieu-impact. Het vliegtuig verbruikt 20% minder brandstof en stoot 20% minder CO2 uit in vergelijking met oudere modellen. Daarnaast biedt de A320neo een verhoogd passagierscomfort met het innovatieve Airspace-cabineconcept, dat bredere stoelen, grotere bagagebakken en geavanceerde LED-verlichting omvat.

Met deze herintroductie breidt Brussels Airlines zijn vluchten naar de Canarische Eilanden verder uit, waar het al langer op Gran Canaria, Lanzarote en Tenerife vliegt. De A320neo zal niet alleen bijdragen aan een duurzamere luchtvaart, maar ook een verbeterde reiservaring bieden voor passagiers die naar Fuerteventura reizen.