Dubai Expo lanceert 'Thrive Together' voor bedrijven

September 15, 2021

Dubai Expo 2020 heeft de lancering aangekondigd van Thrive Together - een bedrijfsgericht programma met een reeks op maat gemaakte evenementen en producten en diensten voor bedrijven van elke omvang. Van in de VAE gevestigde bedrijven die willen uitbreiden, beginnende ondernemers die ideeën willen uitwisselen en hun netwerk willen opbouwen, tot internationale bedrijven die de regio voor het eerst betreden.  

 

Op de uitgebreide zakelijke evenementenkalender staan een aantal Thematic Business Forums, in samenwerking met de Kamer van Koophandel en Industrie van Dubai, en drie Global Business Forums, waaronder de eerste editie van het Global Business Forum ASEAN. Deze evenementen zullen de aandacht vestigen op zakelijke opportuniteiten en geavanceerde technologieën, en dienen als platform om contacten te leggen en te innoveren. 

 

Producten en diensten die als onderdeel van Thrive Together worden aangeboden, zijn onder meer een app met AI, die zinvolle B2B-, B2G- en G2G-connecties tussen verschillende regio's en sectoren mogelijk maakt door potentiële matches voor gebruikers voor te stellen op basis van hun profiel, expertise, doelstellingen en interactiepatronen; een dynamische en voortdurend evoluerende Business Calendar, met de meest recente informatie over inkomende zakelijke delegaties en alle zakelijke evenementen die op het Expo-terrein plaatsvinden; en toegang tot het Business Connect Centre, waar kamers van koophandel en handelsentiteiten uit de hele regio, maar ook investeringshuizen en durfkapitalisten onderdak zullen vinden.

 

Naast de Expo 2020-tickets die vorige maand werden gelanceerd, is er een uitgebreid ticketpakket ontwikkeld voor zakelijke bezoekers. De Premium Experience Seizoenspas, die binnenkort wordt gelanceerd en AED 1.750 kost, omvat gratis toegang tot de Expo B2B App, een speciale conciërge, toegang tot de exclusieve premium lounge, rondleidingen, F&B-kortingen en voorrang bij een aantal evenementen en ervaringen, evenals onbeperkte fast track toegang tot de Expo gedurende de hele zes maanden van het evenement.

 

Meer info via deze link

Categories:zakenreizen