In stijl naar Ibiza met ASL Fly Executive

July 07, 2020

ASL Fly Executive heeft de eerste lijnvlucht uitgevoerd tussen Brussels Airport en Ibiza. Een behoorlijke volgeboekte Embraer 145 streek zaterdag neer op het zonnige eiland. Vanaf nu wordt de route elk weekend aangeboden. 

Met Fly Executive zegt ASL de luxe van een zakenjet aan te kunnen bieden tegen een veel lagere prijs. Een enkeltje naar Ibiza wordt aangeboden voor circa 500 euro, een retourtje voor het dubbele. Daarbij zijn 15 kilo bagage en een flexibel omboekingsbeleid inbegrepen.

In het winterseizoen wil de onderneming vluchten tussen Antwerpen en Innsbruck aanbieden. Op termijn moeten er ook vluchten komen vanaf Eindhoven Airport.

De voorbije 15 jaar was er in de luchtvaart maar 1 duidelijke tendens zichtbaar: deze richting lowcost. Meer passagiers in hetzelfde vliegtuig, schrappen van service aan boord, betalend maken van check-in- en handbagage. Het zorgde mede hierdoor voor een grote stijging van passagiers en bijhorende drukte op de luchthavens.

Bij Fly Executive bieden ze net het tegengestelde: een exclusieve vliegervaring in beperkt gezelschap gebaseerd op kwaliteit, efficiëntie en een top service.

Je kan bij ons terecht voor het boeken van deze vluchten.