Nieuwe Luxe Zakelijke Gateway: ibis Styles Hotel bij München Airport

June 02, 2023

Accor, marktleider in de horeca, heeft grootse plannen onthuld voor een luxueus ibis Styles hotel, ideaal gelegen nabij Duitslands drukste zakenluchthaven. Het splinternieuwe, modern ontworpen ibis Styles München Airport, dat zijn deuren opent in het voorjaar van 2025, telt 358 kamers. Het hotel bevindt zich pal naast het reeds bestaande Novotel München Airport.

Het ibis Styles München Airport hotel zal uitblinken in faciliteiten, perfect voor de moderne zakenreiziger: een open lobby concept met ontbijtruimte, hoogwaardig restaurant, elegante bar en co-werkruimte, evenals een topklasse fitnesscentrum, self-service voedselmarkt en voldoende parkeergelegenheid.

Het ontwerp van het hotel is geïnspireerd op de nabijgelegen rivier de Isar - de kubieke blauw-groene gevel reflecteert het spel van licht en kleur van de Beierse bossen, een echte blikvanger.

Thiemo Willms, vice-president ontwikkeling bij Accor DACH, laat zijn enthousiasme blijken over het nieuws:

"De luchthaven van München is een van Europa's grootste zakenknooppunten. Samen met onze partner, Flughafen München GmbH, zijn we bijzonder trots om niet alleen ons ibis Styles merk, maar ook de stad München op zo'n unieke manier te kunnen vertegenwoordigen."

Vorige maand verwelkomde de Radisson Hotel Group nog een nieuwe telg in hun aanbod dichtbij de luchthaven van München, het Flightgate München Airport Hotel, een deel van hun Radisson Individuals merk. Dit hotel, gelegen op een tiental minuten van de luchthaven in het stadje Hallbergmoos, beschikt over 212 kamers.

Categories:zakenreizen