Premium klasse en de Welcome Bar terug bij Thalys

September 18, 2021

Vanaf nu genieten Premium reizigers aan boord van de Thalys opnieuw van een gastronomische maaltijd die aan de zitplaats wordt geserveerd. Het menu bestaat uit een waaier gezonde, seizoensgebonden recepten, gemaakt met lokale producten, en gecreëerd zijn door de Belgische chef Frank Fol.

Afhankelijk van het tijdstip van de reis kan er gekozen worden tussen ontbijt, lunch, diner (vegetarische opties beschikbaar) of een aperitief. Café Gourmet is eveneens terug met een zoete of hartige snack en een drankje. De gerechten die tijdens de reis worden aangeboden kunnen besteld worden via de nieuwe digitale menu’s aan boord of rechtstreeks op Thalys.com.

Om de hervatting van de maaltijdservice te vieren, krijgen reizigers in de Premium-klasse gedurende de eerste maand een glas Crémant de Bourgogne aangeboden. Bovendien krijgen Premium reizigers nog steeds gratis toegang tot snellere wifi, de My Driver service en de e-Press&More app, waarmee ze gratis kranten, tijdschriften en stripverhalen kunnen downloaden.

Bij het aanbod in de Premium-klasse is voortaan meer aandacht voor recycling. Dat gebeurde al met het papier en een deel van het plastic, maar dat wordt uitgebreid met blikjes, glazen flessen, PET-flessen en deksels.

Ook de Thalys Welcome Bar is opnieuw beschikbaar voor wie wil genieten van een zoete of hartige snack of een kop koffie. Het is mogelijk om snacks en drankjes te kopen, maar wordt er zittend geconsumeerd, in overeenstemming met de geldende gezondheidsvoorschriften. De digitale bar is ook weer beschikbaar, zodat passagiers hun drankjes en snacks in een mum van tijd vooraf kunnen bestellen en zo tijd winnen aan de bar.