Rechtstreeks van Amsterdam naar New Delhi

May 10, 2023

Air India versterkt haar positie in Europa door de introductie van directe verbindingen tussen New Delhi, de hoofdstad van India, en Amsterdam Airport Schiphol.

De nieuwe dienst, die naar verwachting op 11 juni van start gaat, zal vier keer per week plaatsvinden - op maandag, woensdag, vrijdag en zondag. Amsterdam vervoegt zo Milaan, Kopenhagen en Wenen in de voortdurende expansie van Air India in Europa, waarmee het totaal aantal nieuwe bestemmingen dit jaar op vier komt.

"De toevoeging van deze non-stop verbinding naar Amsterdam illustreert onze ambitie om ons langeafstandsnetwerk verder uit te bouwen en onze klanten meer opties te bieden. Deze dienst, samen met de drie andere Europese routes die we recentelijk hebben gelanceerd, en nog meer die op de planning staan, ondersteunt onze strategie om van Delhi een prominente internationale hub te maken", zegt Campbell Wilson, CEO van Air India.

De route zal bediend worden door de Boeing 787-8, het vliegtuig dat voornamelijk ingezet wordt voor alle Europese bestemmingen, het Verenigd Koninkrijk inbegrepen.