RIU Hotels & Resorts verwelkomt opnieuw gasten op Mauritius

October 26, 2021

De opening van het hotelcomplex op het eiland Mauritius, de eerste bestemming waarmee RIU voet zette in het Indische Oceaangebied, is geweldig nieuws voor de hotelketen en zijn medewerkers in het land omdat vanaf de sluiting van de grenzen in maart 2020 hun activiteit was stopgezet.  Nu openen de twee hotels, Riu Le Morne en Riu Creole, opnieuw hun deuren met de nodige hygiëne- en veiligheidsmaatregelen. 

 

Exclusieve 24-uurs-All-Inclusiveservice

Beide hotels beschikken over een ongeëvenaarde locatie omdat ze, naast het feit dat ze direct aan het strand liggen, gelegen zijn op het schiereiland Le Morne. Dit schiereiland ligt aan de voet van de prachtige berg Morne Brabant die door UNESCO is uitgeroepen tot werelderfgoed. Klanten kunnen daarnaast genieten van het uitgebreide gastronomische aanbod en de diensten van het complex dankzij de exclusieve 24-uurs-All-Inclusiveservice van RIU. 

Op 1 oktober jl. was het viersterrenhotel Riu Creole met zijn 313 kamers het eerste hotel dat zijn deuren opende. Dit hotel is ideaal om met het hele gezin naartoe te reizen omdat het de kwalificatie Fun4All heeft, waardoor vermaak en ontspanning voor iedereen gegarandeerd is. 

Op 29 oktober is het de beurt aan het hotel Riu Le Morne met zijn 218 kamers, waarmee aldus alle activiteiten van RIU op de bestemming worden hervat. Dit viersterren Adults Only hotel is ideaal voor een romantische vakantie voor koppels of met vrienden midden in een prachtige natuurlijke omgeving.   

 

Rechtstreekse vluchten vanop Brussels Airport

Air Belgium start vanaf midden oktober met de eerste vluchten vanop Brussels Airport, met als bestemming Mauritius. De Belgische luchtvaartmaatschappij start de lijn ook meteen op met een gloednieuw vliegtuig, een Airbus A330-900neo. Het eerste nieuwe wordt sinds 15 oktober 2021 ingezet op de nieuwe route tussen Brussels Airport en Mauritius.