THE LOFT by Brussels Airlines and Lexus derde jaar op rij uitgeroepen tot 'Europe's leading airline

November 01, 2021

Voor het derde jaar op rij is THE LOFT op Brussels Airport - gecreëerd en gemanaged door Brussels Airlines en Lexus - uitgeroepen tot 'Europe's Leading Airline Lounge 2021' tijdens de uitreiking van de World Travel Awards. De prijs wordt uitgereikt door zowel loungegasten als professionals uit de reissector.

THE LOFT is een uniek loungeconcept waarbij comfort, technologie en design centraal staan, in combinatie met een mix van 'Belgitude' en Japanse gastvrijheid, en heeft deze gewaardeerde onderscheiding elk jaar gewonnen sinds de opening in 2018. Na de pandemie werd de lounge in juni van dit jaar heropend na een sluiting van acht maanden. Gasten worden verwelkomd met de hoogste veiligheidsvoorzorgen, waaronder onopvallende COVID-borden en persoonlijke touches zoals een persoonlijk welkomstproces, traditionele warme Japanse 'Oshibori'-handdoeken en digitale kranten. Het buffetconcept werd aangepast om besmettingsrisico's te beperken en in afwachting van de terugkeer van de gepassioneerde Neuhaus-maître-chocolatier, wordt Neuhaus-chocolade nog steeds aangeboden aan alle loungegasten.

THE LOFT op Brussels Airport bouwt voort op de bekroonde INTERSECT BY LEXUS-ruimtes in Tokio, Dubai en in het trendy Meatpacking District in New York. Dit nieuwe loungeconcept voor internationale reizigers is geïnspireerd op de luxe, het design en de traditionele Japanse 'Omotenashi' gastvrijheid van Lexus. Het benadrukt een verdere uitbreiding van Lexus buiten de premium autowereld als een wereldwijd luxe lifestyle merk.

Op een oppervlakte van meer dan 2.000 m2 biedt THE LOFT plaats aan maximaal 500 gasten. Het is verdeeld in ruimtes met verschillende sferen en functies, waaronder een centrale bar, zitzones en een break-out ruimte die ideaal is voor mensen die onderweg moeten werken.

In lijn met de merkpropositie 'Feel More' van Lexus kunnen lounge gasten genieten van een overvloed aan faciliteiten voor een ontpsannen bezoek, met mogelijkheden om zich onder te dompelen in de wereld van Lexus. Ze worden uitgenodigd om voor een masterclass door een chocolademaker van Neuhaus; om zich meer ontspannen te voelen in de SPA Grohe douchesuites, slaapruimtes met sterrenhemel en LS Shiatsu-massagestoelen; om zich meer geïnspireerd te voelen door bekroonde kunst- en designelementen van Lexus, waaronder een Lexus Boardroom met een Mark Levison® audiosysteem; en om zich meer te vermaken tijdens evenementen, van wijnproeverijen tot muziekrecitals. 

THE LOFT is weer volledig operationeel, met Lexus Brand Ambassadors die de gasten elke dag van 05.00 tot 21.00 uur een aangenaam Omotenashi-welkom bieden.