Voortaan ook met Flibco.com naar Brussels Airport

June 20, 2022

Vanaf 23 juni verzorgt Flibco.com een shuttleverbinding tussen Brugge en Brussels Airport met halte in Gent en een rechtstreekse verbinding vanaf Rijsel. In het najaar wordt het aanbod uitgebreid naar Antwerpen, Breda, Eindhoven, Luik en Maastricht.

Op 23 juni verwelkomt Brussels Airport Flibco.com als nieuwe mobiliteitspartner. Vanaf die dag zal Flibco twee nieuwe buslijnen opstarten: een verbinding tussen Brussels Airport en Brugge, met een halte in Gent, en een verbinding met Rijsel in Noord-Frankrijk. Beide lijnen zullen ongeveer om het anderhalf uur vertrekken, met een startprijs van € 4,99 per persoon tot eind juli. Voor de buslijnen naar de 5 andere steden is het nog wachten tot oktober.

Het versterken van de rol als intermodale hub, door een uitbreiding van het aanbod en het stimuleren van intermodaal transport, is één van de prioriteiten in de nieuwe strategie van Brussels Airport, Shift 2027.  De shuttlebussen van Flibco.com vormen een belangrijke uitbreiding van het vervoersaanbod op de luchthaven. Ze bieden reizigers van en naar deze steden een rechtstreekse verbinding met de luchthaven, al vanaf 4 uur 's ochtends tot 23.45 uur 's avonds, in overeenstemming met het vluchtschema van de luchthaven.

Alle info vind je op de website van Flibco.com