Zakenreizen heruitgevonden

May 04, 2021

Beste klant,
 

Zakenreizen heruitvinden middenin een crisis, het is ons gelukt!
 
Wereldwijd zorgde Covid-19 voor een ongeziene terugval op het gebied van reizen. Door de opkomst van het telewerken en de video-meetings lijkt de zakenreis ten dode opgeschreven. Maar vanuit onze jarenlange expertise weten we wel beter.

Zakenreizen in het “nieuwe normaal” steunen op vier pijlers: 
Veiligheid - Digitalisering - Flexibiliteit - Duurzaamheid.

En daar zetten we met Uniglobe E-Travel volledig op in.

 

Nieuwe servicepakketten

We hebben onze tarievenstructuur grondig onder de loep genomen en zijn dan ook heel trots om onze nieuwe servicepakketten aan jullie voor te stellen. We begrijpen dat er momenteel nog geen stormloop is naar reizen toe. Des te meer is het vandaag wel het juiste moment om alles eens goed te analyseren en ons in de gelegenheid te stellen om u het juiste advies te geven.

Alvast een meeting inplannen?

 

We zijn er klaar voor!


Ons salesteam, bestaande uit Stephanie Borremans en Ilse Verheyen, staat klaar om onze nieuwigheden en verwezenlijkingen met jullie te delen. Ilse heeft vanaf 1 maart ons team versterkt. Vanaf mei zal zij – tijdens de zwangerschapsrust van Stephanie – de relatie met jullie onderhouden alsook klaarstaan om zich met nieuwe potentiële klanten te verbinden. De reissector, en in het bijzonder de zakenreizen, zijn al jaren haar grote passie. Ze staat te popelen om jullie ook te leren kennen.

Ilse Verheyen
0456/32 45 33
sales@etravel.be

Stephanie Borremans
0496/27 28 32
sales@etravel.be

 

We kijken alvast uit naar je mail of telefoontje!

Warme groet vanwege het ganse Uniglobe E-travel team