Eigentijdse zakenreizen op maat van jouw organisatie

 

08u35. Je staat bij de incheckbalie in de vertrekhal van Brussels Airport. De vriendelijke check-in bediende laat weten dat je vlucht wegens een technisch defect geannuleerd is. De belangrijke meeting waar je met het ganse team maanden naartoe hebt gewerkt dreigt in het water te vallen. De moed zinkt je in de schoenen….

08u44. Je belt je vertrouwde Uniglobe-reisagent

18u17. Je zakt voldaan onderuit in de comfortabele sofa van je hotelkamer. Je haalde de meeting nog net op tijd. Een mooie zakendeal zit eraan te komen. Nu even proeven van het Praagse leven. Morgen nog een excursie meepikken en dan weer naar huis!

 

"Bij Uniglobe ontzorgen en begeleiden we jou tijdens elke stap van je reis. Zo kan jij je concentreren op je core business. Jouw succes is onze missie!"

 

Eigentijdse zakenreizen

 

Uniglobe - eigentijdse zakenreizen

 

Bij Uniglobe kan je rekenen op een persoonlijke service op maat van je bedrijf. Het organiseren en in goede banen leiden van jouw zakenreizen is onze kracht. Je hebt keuze uit vluchten, hotels, transfer, huurwagens, treinen, vergaderzalen, … We begeleiden jou voor en achter de schermen en bieden tal van ondersteunende services. Van een handige mobiele app, interessante besparingsmogelijkheden, nieuwe opportuniteiten tot 24/7 bijstand bij problemen. We zijn een zakenreispartner van de 21e eeuw, met een stevige grip op het heden en een verfrissende blik op de toekomst. Lees meer 

Groepsreizen, bedrijfsevents & incentives

 

Uniglobe - groepsreizen, bedrijfsevents, incentives

 

Klanten of werknemers belonen met een bedrijfsevent of incentive-reis kan de loyauteit en samenwerking sterk bevorderen. Met een leuke bestemming en een goed hotel kom je al een heel eind, maar als je er echt iets bijzonders van wil maken, dan kan je best niet te veel aan het toeval overlaten. De organisatie van een geslaagde incentive reis vraagt een grote deskundigheid en een minutieuze planning. Al bijna 40 jaar ondersteunen we bedrijven met de uitwerking, organisatie en begeleiding van incentives, groepsreizen, bedrijfsevenementen en congressen. Lees meer 

 

 

“Als het niet belangrijk is, stuur dan een email. Als het belangrijk is, maar niet bedrijf kritisch, neem dan de telefoon. Als het bedrijf kritisch is, neem dan het vliegtuig en ga een persoonlijk gesprek aan.”

 

Deugddoende vakantiereizen

 

Uniglobe - deugddoende vakantiereizen

 

Of het nu gaat om een ​​exotische cruise, een safari, een avontuur in Zuid-Amerika of een leuke stedentrip, Uniglobe heeft reisexperts die de wereld hebben gezien en die je graag willen helpen met hun kennis en ervaring. Wil je weg van de kant-en-klare reizen en wil je iets anders beleven? Kies dan voor een reis op maat, aangepast aan je specifieke behoeften en wensen. We regelen alles tot in de kleinste details en maken je reis persoonlijk, dus het zal een vakantie zijn die je je nog lang zult herinneren. Je hebt keuze uit het aanbod van de beste touroperators en specialisten, waarbij maatwerk, service en kwaliteit voorop staan.

Lees meer 

Bleisure, het beste van twee werelden

 

Uniglobe - Bleisure

 

Deze samenvoeging van “business” en “leisure” verwijst naar het combineren van zakenreizen met vrije tijd in een enkele reis. Het is vooral de Millennial-generatie, die nu al de helft van de werkende bevolking vertegenwoordigt, die deze trend verder vormgeeft. Millennials zijn meer dan ooit op zoek naar een betere balans tussen werk en privé. Ze zien bleisure als de ideale manier om exotische bestemmingen te verkennen, te besparen op anders dure vakanties of om tot rust te komen aan het einde van een vermoeiende werkweek vol vergaderingen en zakelijke gesprekken.

 

"Work hard, play hard en pluk de dag!"